Skip to main content

Βιβλιοθήκη

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη της Σχολής διαθέτει μεγάλο αριθμό συγγραμμάτων:

  • Συγγράμματα τεχνικών μαθημάτων (π.χ. Μαγειρικής, Εστιατορικής, Μπαρ, Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Πελατών, Οροφοκομίας, κ.λπ.).
  • Επιστημονικά συγγράμματα.
  • Λογοτεχνικά συγγράμματα κ.λπ.

Το ωράριο λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Σχολής καθορίζεται με την έναρξη κάθε εκπαιδευτικού έτους.

Τεχνικές πωλήσεων& επικοινωνίας

Προπομπός
Λάζαρης, Χρήστος

Έρωτας γεύσεων

Ελληνικά Γράμματα
Σπανού, Στέλλα

Έρευνες για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Κύπρο

Προπομπός

Ωφέλιμη μαγειρική με βότανα και φρούτα

Myrsinis Editions
Λαμπράκη, Μυρσίνη

Η διατροφή στους αρχαίους Ρωμαϊκούς χρόνους

Προπομπός
Πατέρα, Ελένη

1000 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις

Οξύ
Schultz, Patricia

Δια βίου εκπαίδευση

Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις (ΕΤΕ)
Schumann, G. - Fischer, w. - Bruggeman, E.

Η τέχνη του κοκτεϊλ

Καστανιώτης
Κρικζώνης, Φώτης

Ισπανία: εξαιρετικές γεύσεις της Μεσογείου

Καστανιώτης
Bellahsen, Fabien

Εισαγωγή στη θεωρία του τουρισμού

Interbooks
Σιταράς, Τζένος

Η τεχνική της συγγραφής εργασίας στον τουρισμό

Interbooks
Μοίρα, Πολυξένη - Μυλωνόπουλος, Δημήτρης

Τουρισμός

Interbooks
Σαλεσιώτης, Ακριβός

Μαγειρική του Αγίου Όρους

Σύγχρονοι Ορίζοντες
Μοναχός Επιφάνιος

Οδηγός δικτυακής μάθησης

Πατάκης
Κάτσικας, Χρήστος - Νικολαϊδου, Ελένη

Πρώτες βοήθειες για όλη την οικογένεια

Διόρασις
Μαρκομανωλάκη, Κατερίνα

Ιστορία των ανθρωπίνων φύλων

Πορεία
Καρλ, Σέλλερ

10 Αιώνια Ερωτήματα

Ισόρροπον
Sallis, Zoe

21ος: Ο αιώνας της Ευρώπης

Κριτική
Leonard, Mark

Μεγάλες μορφές της ανθρωπότητας

Ιωλκός
Δεπούντη, Γκράτσια Σ.

Φωτογραφικές μνήμες από τη σύγχρονη Ελλάδα

Μουσείο Μπενάκη
Μπαλάφας, Κώστας

Ο Εθνικός μας χαρακτήρας και η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση

Θυμάρι
Δρ. Πιντέρης, Γιώργος

Παροιμίες, Ρητά, Γνωμικά Νεοελλήνων, Βυζαντινών, Αρχαίων

Σαββάλας
Στρατηγάκης, Κώστας

Η Τέχνη του Ταξιδιού

Πατάκης
De Botton, Alain

Λεξικό για κρασιά

Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Fischer, Christina - Swoboda, Ingo

Λεξικό για λάδι και ξύδι προέλευση, γεύση, χρήση, συνταγές

Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Iburg, Anne

Φάκελος "τι τρώμε"

Διόπτρα
Schlosser, Eric

Υγεία ως τα 100

Κριτική
Meryn, Siegfried

Ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής

Τσιτσιλώνη
Wright, Jeni & Treuille, Eric

Επαγγελματική κουζίνα- Γενικές αρχές μαγειρικής

Προπομπός
Αρβανίτης, Κώστας

Εγκυκλοπαίδεια των βοτάνων

Καρακώτσογλου
VERMEULEN, NICO