Skip to main content

Βιβλιοθήκη

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη της Σχολής διαθέτει μεγάλο αριθμό συγγραμμάτων:

  • Συγγράμματα τεχνικών μαθημάτων (π.χ. Μαγειρικής, Εστιατορικής, Μπαρ, Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Πελατών, Οροφοκομίας, κ.λπ.).
  • Επιστημονικά συγγράμματα.
  • Λογοτεχνικά συγγράμματα κ.λπ.

Το ωράριο λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Σχολής καθορίζεται με την έναρξη κάθε εκπαιδευτικού έτους.

Adel und edle Steine

Langenscheidt
Felix & Theo

15-minute cook

Quadrille Publishing Limited
Willan Anne

20 ways to cook chicken

Thomas Harmsworth Publishing
Duff Gail

Ξενοδοχείο:διοίκηση και λειτουργίες

Εκδόσεις Ιων
Rutherford G. Denney

Λεξικό για το σχολείο και το γραφείο

Κέντρο Λεξικολογίας
Μπαμπινιώτη Δ. Γεώργιου

Εγχειρίδιο των βασικών οικονομικών εννοιών

Αγαπητός Γεώργιος
Αγαπητός Γεώργιος

The wine bible

Workman Publishing
Macneil Karen

Υγιεινή - ασφάλεια εργασίας & προστασία περιβάλλοντος

Εκδόσεις Ιων
Θεοδωράτος Π.Χ.

Ζήστε στα ομορφότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας

Εκδόσεις Ατραπός
Αλεξάκη Ζερμαίν

Οργάνωση τουριστικών πακέτων

Εκδόσεις Ιων
Γασπαρινάτος Σπύρος

Κοστολόγηση:τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια

Εκδόσεις Ιων
Dittmer Paul

Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας

Κέντρο Λεξικολογίας
Μπαμπινιώτη Δ. Γεώργιου

Εφαρμογές πληροφορικής computers

Εκδόσεις Ιων
Capron H.L.

Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου

Εκδόσεις Ιων
Reich Allen

Διοίκηση υποδοχής ξενοδοχείου

Εκδόσεις Ιων
Bardi A. James

Αρχές οικονομίας

Εκδόσεις Ιων
Wilson & Clark

Ψυχολογία της διδασκαλίας

Εκδόσεις Ιων
Lefrancois Guy R.

Using computers in hospitality

Thomson
O' Connor Peter

Θρησκειολογικό Λεξικό

Ελληνικά Γράμματα
Συλλογικό

Μάρκετινγκ μάνατζμεντ Β'

Interbooks
Kotler Philip

Μάρκετινγκ μάνατζμεντ Α'

Interbooks
Kotler Philip

Εύβοια και ιαματικός τουρισμός

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευβοίας
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευβοίας

A modernist view of plated desserts

John Wiley
Boule Tish

The professional pastry chef

John Wiley
Friberg Bo

A dictionary of food and nutrition

Oxford University Press
Bender David

An introduction to tourism

Butterworth Heinemann
Lickorish Leonard

The art of South American cookery

Hippocrene Books
Waldo Myra

Marketing in travel and tourism

Elsevier
Middleton T. C. Victor

Franchising hospitality services

Butterworth Heinemann
Lashley Conrad

The business of hotels

Butterworth Heinemann
Medlik S.